Gartnerens Logi

Gartnerens Logi

At overnatte i ”Gartnerens Logi” er en oplevelse ud over det sædvanlige – et stemningsfyldt logi i de dejligste omgivelser med plads til ro og fordybelse tæt på Paradehusets verden.

I n d r e t n i n g

Gartnerens Logi” er indrettet som en suite med 2 soveværelser. Man reservere det hele – uanset om man er 1 eller 4 personer.

Udsigten fra dobbeltværelset “Lady Plymouth” er virkelig “A room with a View” med smuk kig til Gisselfeld Kloster på slotsøen samt Paradehuset. Der er “Queen-size” (180cm) seng, antik sofa og stole samt skrivebord.

Dobbeltværelset “Lord Bute” har udsigt til Overgartnerboligen. Her har man en “Herremand-size” (140cm) seng, 2 stole og en afsætningsskænk. 

 “Gartnerens Logi” er Gisselfeld Klosters tidligere sted gartnerne holdt til, med omklædningsrum og fælles frokost-stue. Faciliteterne i ”Gartnerens Logi” er derfor, hyggelig gammeldags.

F a c i l i t e t e r n e 

I dag er “Gartnerens Logi” indrettet som en suite med to dobbeltværelser. Brusebad  er i stueplanen mens håndvask og toilet findes i underetagen – al sanitet er af ældre dato – det kan stadig ses at Gisselfelds gartnere har haft omklædning her

En stemningsfuld opholdsniche er indrettet som ”Gartnerens bibliotek” med mulighed for samvær v. cafébord og de gamle gartnerskabe i gangen må gerne benyttes, hvis man har tøj der skal hænges op.

En vandkedel til te / kaffe står parat.

 På grund af flere plan og trapper, egner stedet sig, desværre, ikke til gangbesværede.

Husdyr er kun tilladt efter nærmere aftale.

                   se åbningsdatoer samt priser her