Paradehusets team

Vores stab – i Paradehuset og på Tegnestuen

stiggreg

Havedesigner
Stig Lauritsen

Havedesigner Stig Lauritsen

Stig er uddannet arkitekt fra Det kongelige Kunstakademis Arkitektskole i København.
Men Stig har altid været interesseret i planter, og inden han begyndte på sit arkitektstudie undersøgte han mulighederne for at blive nellikegartner!

Stig blev introduceret til ”havens trolddom” allerede fra en tidlig alder, hvor hans bedstemor lærte ham at spise suppe af brændenælder,
plukke blomster i grøftekanten og indsamle krogede grene og mos fra skoven for at sammensætte vidunderlige dekorationer.
En lærdom som han har glæde af i dag når store og små opgaver skal løses. Når han ikke passer sine blomster arbejder han som skribent, idémager på tegnestuen og foredragsholder i nær og fjern.

Mange kender Stig fra TV2’s program ”Have haves”, hvor han både virkede som vært og styrede holdet, der skabte ”drømmehaver” på en dag for åben skærm.
Stig styrer Paradehuset igennem vinterens isstorm og sommerens hedebølge og får planterne til at blomstre!

Landskabsarkitekt  Greg Kobett

Med et ben i begge lejr kommer man altid til at lave det man elsker – Paradehuset og tegnestuen – en passion for planter, men et hjerte for design.

Greg er uddannet som landskabsarkitekt fra San Luis Obispo, Californien og efterfølgende med et år på Det kongelige Kunstakademis Arkitektskole i København. Han har arbejdet med planter siden han begyndte at gå. Først som gadesælger af stiklinger i mælkekarton-potter, senere som lærling i væksthusafdelingen på den nærliggende botaniske have ”Arboreatum” og senere som ansvarlig for en mindre planteskole samt som designer i 2 landskabsarkitektfirmaer.