“Garden Gossip”

“Garden Gossip”

bukket

I Paradehusets univers tilbyder vi løbende forskellige workshops hvor du vil få jord under neglene. Der arbejdes i små hold på max 10 personer så alle vil få en grundig vejledning og alle kommer derfra med et færdigt produkt.

stilletime i Orangeriet

Hele sommeren holder vi stilletime i vores subtropiske univers hvor palmer og japanmispel er med til at give skygge og skærme for den stærke sol

En hel time hvor der er fokus på stilhed og fordybelse  og hvor vi lære at være sammen på en ny måde.

Stilletime i Orangeriet er et tilbud til dig der ønsker at slappe af og komme væk fra alle de andre og bare være dig selv.

Der vil blive serveret grønte og Stig vil guide dig gennem stilheden med hans eftertænksomme stemme

Stilletime afholdes hver fredag og lørdag  fra 08.30-9.30 I Paradehusets hovedrum hvor der kun er adgang for dig og de andre der er stille

Parken åbner kl.10 for publikum

Efter vores fælles stillestund nyder vi en kop te/kaffe i Nattergalen- Paradehusets helt egen te salon

STILLETIME ARRANGERES KUN EFTER FORUDGÅENDE AFTALE

Book en plads i stilheden på Gardengossip@Paradehuset.dk


fotodag i paradehuset

Find dit kamera eller smartphone frem og deltag i en spændende dag hvor motiver er i fokus.

Paradehuset -orangeriet på Gisselfeld er ikke fattig på vidunderlige, anderledes og ikke mindst skøre motiver der med hjælp fra dig og dit kamera kan skabe nogle utrolige spændende billeder.

fotodag afholdes hver søndag fra 10.30-15.30 i paradehusets univers og slotshaven

Vi mødes i Nattergalen hvor der over en kop kaffe/te gives gode råd og vejledning i kunsten i at opleve og fange paradehusets magi.

Landskabsarkitek Greg Kobett som selv er en habil fotograf vil være dages vært og det er til ham at du skal gå hvis motiverne driller.

Den medbragte mad nydes i frokostlunden hvor vi byder på vand og saft og derefter er det fri leg i den store slotshave hvor der er utrolige mange fine billeder at tage.

Denne dejlige dag slutter i Nattergalen hvor dages indtryk deles med gruppen. Vi byder på kaffe og kage.

FOTODAG ARRANGERES KUN EFTER FORUDGÅENDE AFTALE

Book en plads til fotodag på Gardengossip@Paradehuset.dk

akvarel / tegnedag i subtropisk paradis

Ønsker du at male akvareller eller tegne en hel dag i paradisets have så har vi et tilbud til dig.

Denne sommer holder vi akvarel og tegnedag hvor alle med hang til det kunstneriske kan bolter sig i Paradehuset underfundige univers

Akvarel/tegnedag afholdes hver lørdag fra 9.45-15.45 i paradehusets og slotshavens univers og vi henvender os til dig der har prøvet at male/tegne før

Over en fælles kop kaffe/te gennemgås dagens program hvor du er med til at styre dagens gang. Det hele foregår i et tempo hvor alle kan være med

Landskabsarkitekt Greg Kobett er dagens vært og vil give gode råd dagen igennem. Så driller dit motiv er det ham du skal fange

Den medbragte mad nydes i frokostlunden hvor vi byder på vand og saft og derefter fortsætter jagten på de gode og smukke motiver

Denne dejlige dag slutter i Nattergalen hvor vi nyder kaffe og kage og ser på kunst

TEGNEDAG ARRANGERES KUN EFTER FORUDGÅENDE AFTALE

Book en plads til akvareldag på Gardengossip@Paradehuset.dk

blomsterbindings workshop

Kom og tilbring et par skønne timer i Paradehusets eventyrlige verden.

Havedesigner Stig Lauritsen giver gode råd og ideer til hvordan man selv kan kreere en smuk og velduftende kurv til middagsbordet.

Efter en kort introduktion kan kursisterne finde deres egen personlige stil ved at vælge blandt de mange vidunderlige blomster, som står klar til afbenyttelse. Stig Lauritsen vejleder under workshoppen og til sidst gennemgås buketterne.

Alle materialer er inklusive; friske blomster, beskærersakse, oasis, kurve, bindetråd, pinde og diverse dekorationsmaterialer. Tidsforbrug ca. 2 timer.

Bestil en workshop til grupper af min. 6 personer.

krukkeworkshop

Arrangementet er baseret på en lærerig og hyggelig social oplevelse, hvor alle sanser forstærkes og man lærer noget om krukker og planter. Alle får en krukke med hjem som et dejligt minde.

Efter en kort introduktion har kursisterne mulighed for at vælge planter og blomster for at kreere deres egen personlige sommerkrukke; stilren eller ”cottagestil”, pangfarve eller blide toner – mulighederne er til stede for at skabe et unikt minde fra Paradehuset.

Alle materialer er inklusive; planter, stauder og krydderurter, planteske, plantemuld, krukke og dekorationer. Tidsforbrug ca. 2½ time.

Bestil en workshop til grupper af min. 6 personer.

garden talks